در باب اربعین حسینی
28 تير 1395 ساعت 16:45 | بازديد : 11 | نويسنده : | ( نظرات )

اربعین در لغت به معنای چهلم است. بیستم صفر ۶۱ هجری قمری، چهلمین روز کشته‌شدنحسین بن علی فرزند علی بن ابی طالب و فاطمه زهرا، امام سوم شیعیان و طبق نظر شیخ مفید در مسارالشیعه  و شاگردش شیخ طوسی در مصباح المجتهد، زمان بازگشت اهل حرم حضرت از شام (دمشق) به مدینه است. همچنین بنا بر نقل ایشان، جابر بن عبدالله انصاری صحابیبرجسته محمد به عنوان نخستین زائر حسین بن علی، یا لااقل از نخستین زائران او، در این روز واردکربلا شده و زیارت اربعین را بجا آورده است.. ابراهیم آیتی نیز می‌نویسد: «جابر بن عبدالله انصاری ... بیستم ماه صفر، درست چهل روز بعد از شهادت امام وارد کربلا شد و سنت زیارت اربعین امام به دست او تأسیس گردید». بر این اساس «از همان آغاز که تاریخش معلوم نیست، شیعیان به حرمت آن، زیارت اربعین می‌خوانده‌اند.»زیارت اربعین تنها درباره حسین بن علی وارد شده و هیچ پیشینه ای را نمی توان برای اربعین و اعمال مربوط به این روز تا پیش از حادثه عاشورا تصدیق کرد و این ویژگی و امتیاز، تنها برای حسین بن علی دانسته شده است. در تقویم رسمی ایران این روز تعطیل می‌باشد.

 

پیاده روی اربعین حسینی

 
 
 
 
|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


علامه امینی و مجازات شمر
28 تير 1395 ساعت 16:45 | بازديد : 11 | نويسنده : | ( نظرات )
علامه امینی تعریف کرده است که:

مدتها فکرمی‌کردم که خداوند چگونه شمر ملعون را عذاب می‌کند؟ و جزای آن تشنه لبی و جگر سوختگی حضرت سیدالشهدا(ع) را چگونه به او می‌دهد؟

تا اینکه شبی در عالم رویا دیدم...

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


١۵ توصیه حاج میرزا اسماعیل دولابی را برای زندگی مومنانه:
28 تير 1395 ساعت 16:45 | بازديد : 10 | نويسنده : | ( نظرات )
١. هر وقت در زندگی‌ات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است.

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


آخ که دلم چقدر هواشو کرده.تا حالا فضای حرمو برفی دیده بودید؟؟؟؟
28 تير 1395 ساعت 16:45 | بازديد : 7 | نويسنده : | ( نظرات )

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


ارباب نوکرتم
28 تير 1395 ساعت 16:45 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )
.نوکر نرود به کربلا پس چه کند...؟
خود را نرساند به شما پس چه کند...؟

قلبش به کرمخانه ارباب خوش است...
گر رو نزند به آشنا پس چه کند... ؟

دارو ز شفاخانه تربت خواهد ...
جامانده زکربلا شفا پس چه کند...؟

خاک قدمت بهشت ،با بودن تو...
ماندیم بهشت را خدا پس چه کند...؟

دامن مکش از دست گدایان درت...
بی لطف شما بگو گدا پس چه کند...؟

ارباب شدی که روبه هرکس نزنم
بنده نکند توراصدا... پس چه کند...؟؟؟

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


پسر خورشید در اینستاگرام
28 تير 1395 ساعت 16:45 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )
شما دوستان گرامی میتونید ما رو تو اینستاگرام دنبال کنید

کافیه تو جستجو به فارسی بزنید پسر خورشید یا به انگلیسی solboy.blogfa رو تایپ کنید

امیدوارم با فالو کردن ما و لایکها و نظراتون ما رو یاری کنید

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


دعای زیبا
28 تير 1395 ساعت 16:45 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )
❤بعضی دعا ها عجیب به دل میشینه ؛❤


خداوندا نه آنقدر پاکم که مرا کمک کنی و نه آنقدر بدم که رهایم کنی! میان این دو گم شده ام، هم خودم و هم تو را آزار می دهم! هر چه تلاش کردم نتوانستم آنی شوم که تو می خواهی و هرگز دوست ندارم آنی شوم که تو رهایم کنی! خدایا دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن !

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


مسمای بادنجان(خورش بادنجان)
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )

مسمای بادنجان


مواد لازم::                                               6-5 نفر

نیم کیلو                                   گوشت خرد کرده

1                                           پیاز ساطوری

10-8                                      بادنجان قلمی کوچک با کلاهک پوست گرفته

5-4                                        گوجه فرنگی کوچک دو نیم کرده

6-5 قاشق                               آب غوره

اندکی                                     زردچوبه یا زعفران ساییده

                                             روغن

                                             نمک



|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کلم پلو
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 11 | نويسنده : | ( نظرات )
کلم پلو

مواد لازم::                                   4-5 نفر

3 پیمانه                     برنج خیسانده
1 کیلو                       کلم خرد کرده
نیم کیلو                     گوشت چرخ کرده
2 عدد                       پیاز
1 قاشق م                 ادویه پلو
1 قاشق چ                 زردچوبه
                               روغن
                               نمک و فلفل


کلم پلو را با کلم پیچ یا کلم قمری یا مخلوطی از این دو می توان درست کرد.معمولا گوشت همبه صورت سر گنجشکی یا قیمه ساده به کلم اضافه می شود.
برنج را مانند چلو ساده بجوشانید و آب کش کنید.

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


شناختن ماهی تازه
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )
شناختن ماهی تازه

بوی زهمی که غالبا از ماهی خام یا پخته شنیده می شود ناشی از فساد است که پس از صید ماهی بیش یا کم روی پوست یا در گوشت آن پدید می آید.و گرنه بوی ماهی به هیچ وجه نا مطبوع نیست.

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


گرفتن استخوان مرغ
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )
گرفتن استخوان مرغ


اگر مرغ را برای خوراک یا خورش یا لای پلو می خواهید استخوان آن را می توانید پس از پخته شدن بگیرید این کار آسان است گرفتن استخوان مرغ خام هم برای جوجه کباب بی استخوان مثلا به روش زیر دشوار نیست::


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


تبوله(لبنان-سوریه-فلسطین)
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )
تبوله(لبنان-سوریه-فلسطین)


مواد لازم:                                    ۵-۶ نفر

۱پیمانه                            بلغور خام

۶-۵ پیمانه                         جعفری یا گشنیز ساطوری درشت(یا هر دو)

۲-۱ پیمانه                       نعنای تازه ساطوری درشت

۳                                  گوجه فرنگی خرد کرده

۱ بته                             کاهوی پیچ

۸-۷ بته                         پیازچه با ساقه ساطوری درشت

۴                                 لیمو

۱ قاشق م                    فلفل قرمز ساییده

نیم پیمانه                    روغن زیتون

                                 نمک و فلفل

اولا" باید دانست بلغوری که این سالاد را با ان درست می کنند از بلغور ایرانی نرم تر است به نرمی شکر.اما بلغور معمولی هم در این سالاد می توان به کار برد .


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


شیر و پرتقال(ناگ پرتقال)
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )
شیر و پرتقال(ناگ پرتقال)


مواد لازم:                                ۶-۵ لیوان

۲ پیمانه                                     شیر سرد

۱                                              پرتقال .پوست گرفته .پرپر

۲-۱ قاشق                                 شکر یا عسل

۲ لیوان                                     بستنی ساده

۳ قاشق م                               پسته کوبیده

                                             پوست پرتقال ساطوری

                                            پخ کوبیده


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


خورش خلال بادام(کرمانشاه)
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )
خورش خلال بادام(کرمانشاه)

 

مواد لازم:

۱ کیلو                 گوشت گوسفند یا گوساله بدون چربی خرد شده

۱۰۰گرم                خلال بادام

۲قاشق               زرشک سیاه

۶                       لیمو عمانی

۳قاشق              پیاز داغ

۱/۵ قاشق          رب گوجه فرنگی

۲ قاشق            زعفران دم کرده

۲                     برگ بو

۱ قطعه کوچک     دارچین

۲                     هل و تخم گشنیز

                      نمک و فلفل

۴قاشق            روغن

۱قاشق م        آرد

گوشت را قیمه ای خرد کنید و با پیاز رنده شده و زرد چوبه در ماهی تابه با روغن کم و آتش ملایم تفت دهید.بعد روی انها ۲پیمانه آب بریزید و آتش را ملایم کنید.برای خوش رنگ شدن خورش بهتر است وقت جوش آمدنش کف رویش را بردارید.


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کوکو سبزی
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )
کوکو سبزی

مواد لازم:                    اردور برای ۸-۷ نفر

۱ کیلو                          سبزی کوکو* ساطوری

۸                                 تخم مرغ

۱قاشق                        آرد

نیم پیمانه                     روغن

                                  نمک

                                 *تره-جعفری-شوید-گشنیز-وشنبلیله.مقدار تره و جعفری ۲ برابر و  شوید و    

                                  گشنیز ۴ برابر شنبلیله.


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


ترشه شامی(گیلان)
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )
ترشه شامی(گیلان)

مواد لازم:                     ۳-۴ نفر

نیم کیلو                                  گوشت گوساله چرخ کرده

۱                                            پیاز رنده شده

نیم پیمانه                                 جعفری ساطوری

۱                                              تخم مرغ زده شده

۲-۱                                         سیب زمینی پخته پوست گرفته

نیم پیمانه                               آب غوره

                                             زعفران

                                              روغن

                                            نمک و فلفل


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


تاس کباب
28 تير 1395 ساعت 16:43 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )
تاس کباب


مواد لازم:                            ۵-۴ نفر

نیم کیلو                                       گوشت گوسفند دنده و سردست

۴-۳                                              پیاز حلقه حلقه

۵-۴                                              سیب زمینی ورقه ورقه

۲-۱ قاشق چ                                 زردچوبه

۲ قاشق                                       گرد لیمو

                                                  نمک و فلفل


|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


با طلا باید نوشت
28 تير 1395 ساعت 16:42 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )
 

 آنجا که ازدواجی بدون عشق صورت بگیرد حتما عشقی بدون ازدواج در آن رخنه خواهد کرد. (فرانکلین)

 زندگی فقیرانه با امنیت ٬بهتر از زندگی توانگرانه ی با ترس است . (دیزراییلی)

  زن شکوفه ای است که هنگام غنچه بودن ٬دوست داشتنی ٬در موقع گل کردن ٬عشق ورزیدنی ودر وقت پژمردن ٬پرستیدنی است .(علی دشتی)

زن کتابی است که جز به وسیله مهر و محبت خوانده نمیشود .(ژاپنی)

زن کلید خانه است مواظب باش آن را گم نکنی .(ژاپنی)

زن مانند شیشه ٬ظریف و شکستنی است ٬هرگز توانایی و مقاومت او را نیازمایید٬زیرا ممکن است ناگهان بشکند .(سروانتس)

 زن همیشه سن خود را از تاریخ ازدواج حساب می کند نه تاریخ تولد .(ارهارد)

زن مانند اقیانوسی است که به کوچک ترین و سبک ترین فشارها مقاومت       نمی کند ٬ولی سنگین ترین بارها را برمی دارد.(رایمس نیس)

 زن شلاقی است که سرکش ترین مردها را رام می کند .(آمام علی)

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


پوشاندن معایب اندام به وسیله لباس مناسب :
28 تير 1395 ساعت 16:42 | بازديد : 8 | نويسنده : | ( نظرات )
 

گردن بلند: از یقه های ایستا مانند یقه انگلیسی ٬فرنچی و یقه شکاری استفاده کنید .

گردن کوتاه: از یقه هفت ٬ خشتی و گرد استفاده کنید .

شانه های افتاده و کوتاه: در لباسهایتان از اپل استفاده کنید .

بالا تنه بلند: از بلوز و دامن و ار لباسهایی که از زیر سینه گشاد می شوند استفاده کنید .

بالا تنه کوتاه: لباسهای سر هم ٬پیراهن و سارافون بپوشید .

سینه های بزرک: از لباسهایی با پارچه ساده و برشهای راست که از سرشانه شروع میشود استفاده کنید .

سینه های کوچک: از لباسهایی که دارای برشهای عصایی و پنس های کنار سینه  استفاده کنید .

باسن و شکم بزرگ: از لباسهای راه دار عمودی و پیراهن های راسته استفاده کنید.

اندام لاغر: از لباسهای چین دار با رنگهای شاد و روشن و گلهای درشت استفاده کنید .

اندام چاق: از لباسهای تنگ و تیره با راههای عمودی و آستین کوتاه استفاده کنید.

قد بلند:بلوز و دامن بپوشید. دامن فن با رنگ روشن قد را کوتاهتر نشان میدهد.

قد کوتاه : از لباسهای ماکسی و بلند٬دامن بلند و تیره استفاده کنید.

 

 

 

 

 

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


نکاتی راجع به گلهای خانگی :
28 تير 1395 ساعت 16:42 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )
|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


گل وگیاه:
28 تير 1395 ساعت 16:42 | بازديد : 9 | نويسنده : | ( نظرات )

 

 گلهای مصنوعی در خانه:

برای شستن گلهای مصنوعی در خانه٬یک سطل بزرگ آب نیمگرم پر کنید وکمی مایع ظرفشویی به آن اضافه نمایید و به هم بزنید .حال گلهای مصنوعی را به صورت وارونه در آن فرو ببرید و به آرامی تکان دهید سپس بیرون بیاورید و در سطل دیگری که فقط آب نیمگرم است فرو ببرید و جابه جا کنید آنگاه به طور معکوس آویزان کنید تا آب آنها فرو بریزد و بعد آنها را سر جایشان در گلدان قرار دهید.

برای جلوگیری از شته:

برای جلوگیری از شته می توانید یک عدد سیر را درون گلدان خاک کنید چنین کاری برای این است که شته جرات نزدیک شدن به گل را ندارد.

برای رشد گیاهان:

تجربه نشان داده که اگر هر وقت یکبار یک عدد قرص LD را در آب حل کنید و به گلدانها بدهید در رشد آنها تاثیر بسزایی دارد و نیز استفاده از قرص آسپرین نیز تاثیر بسزایی دارد .

تمیز کردن برگ گل ها:

الف) برای تمیز کردن برگ گلها می توانید از گلیسیرین استفاده نمایید چند قطره گلیسیرین را روی پارچه نرمی بریزید وسپس گلها را تمیز کنید .

ب) از مخلوط مساوی آب وشیر برای پاک کردن گلها استفاده کنید پارچه نرمی را آغشته به آن کنید و روی آن بکشید تاثیر خاصی دارد . 

 

 

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


خاصیت درمانی ادویجات
28 تير 1395 ساعت 16:42 | بازديد : 10 | نويسنده : | ( نظرات )

 

گل میخک :

گل میخک برای رفع سردرد ٬ ضعف اعصاب ٬برطرف کردن فلج وهمچنین برای رفع کردن تنگی نفس موثر است .

رازیانه:

برای کوفتگی عصبی ٬ سو ء هاضمه ٬سرفه ٬دل پیچه مفید و موثر است

گل گندم :

برای درمان درد چشم ٬درمان جوش و آکنه ٬ناراحتی های معده ٬یرقان موثر است .

گل یاس :

برای درمان بیماریهای کبدی٬ اسهال خونی٬ درد های دوران قاعدگی در خانم ها و همچنین به عنوان داروی ضد افسردگی و استرس کاربرد مفیدی دارد .

گل گاو زبان :

برای ورمهای پوستی ٬درد های رماتیسمی ٬ناراحتی های عصبی ٬التهاب مجازی تنفسی ٬رفع سرما خوردگی استفاده می شود.

پامچال :

برای رفع عفونت های دستگاه تنفسی ٬درد های رماتیسمی و کوبیدگی کاربرد فراوانی دارد.

همیشه بهار:

رفع کم خونی٬سرخک ٬زخمها ٬آبله ٬رفع جوش صورت و بیماریهای پوستی کاربرد فراوانی دارد .

گل سرخ:

برای رفع عفونت های چشمی ٬گلو ٬تقویت بخشیدن به قلب ٬مقاوم کردن دندانها و لثه ٬و برای التیام زخمها و رفع جوش استفاده می شود .

آویشن:

برای رفع درد گلو و همچنین عفونت های حنجره کاربرد دارد .

وانیل :

سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و باعث افزایش احساس می شود .

دارچین :

برای تقویت ضربان قلب ٬تقویت دستگاه گوارش خون و جلوگیری از تغییرات حالات روحی موثر است .

فلفل:

برای درمان سرماخوردگی ٬آبریزش بینی ٬سکته های قلبی ٬چاقی و خستگی استفاده می شود .

جوز هندی:

رماتیسم و ضعف جسمی را برطرف می کند .

زیره:

 دل پیچه و سردی تشنجات عصبی معده و برای لاغر شدن به کار می رود .

گشنیز:

برای رفع بوی بد ادرار ٬یبوست و کم اشتهایی مفید است .

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


کیک یزدی
28 تير 1395 ساعت 16:42 | بازديد : 12 | نويسنده : | ( نظرات )
 

۱-  آرد ۳۰۰ گرم        ۲- کره ۲۰۰ گرم        ۳- جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

۴- بیکینگ پودر۲ قاشق مربا خوری     ۵- شکر ۳۰۰ گرم     ۶- تخم مرغ ۶ عدد

۷- شیر ۱ لیوان     ۸- وانیل ۱ قاشق چایخوری

فر را روشن کنید وبه دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید .ابتدا شکر را در یک کاسه نسبتا مناسب بریزید ٬ و تخم مرغها را روی آن بشکنید ٬و به هم بزنید ٬ تا شکر در آن حل شود . سپس جوش شیرین را روی آن اضافه کنید ٬ و به هم بزنید بیکینگ پودر و وانیل را در شیر حل کنید و روی مواد قبلی بیافزایید و خوب مخلوط کنید . سرانجام آرد را روی آنها اضافه نمایید و هم بزنید تا مایع کیک کامل شود .قالب مخصوص کیک را چرب کنید ٬کمی آرد رویش بپاشید و مایع را در آنها بریزید و قالبها را درسینی فر قرار دهید در حدود ۴۵ دقیقه باید صبر کنید تا آنها پف کنند ٬و طلایی شوند و دستکم ۱ ساعت باید انتظار بکشید تا سرد شوند وسپس با ملایمت آنها را از قالب بیرون بیاورید .

 

 

 

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


چند نکته مهم در آشپزی
28 تير 1395 ساعت 16:42 | بازديد : 11 | نويسنده : | ( نظرات )
 

سیر داغ:

باید توجه داشته باشید که سیر داغ نباید در روغن سرخ شود چون مواد غذایی آن از بین می رود و هم اینکه رنگ سیر در روغن به هنگام سرخ شدن تیره می شود .

کباب کردن :

باید توجه داشته باشید که در موقع کباب کردن غذاهایی مانند سیب زمینی ٬بادمجان ٬ گوجه فرنگی ماهی ٬ جوجه کباب و.... نباید حرارت آتش را زیاد کرد چون ممکن است حرارت زیاد فقط باعث پختن ظاهری غذای شما شده باشد واین باعث می شود که داخل کباب خوب پخته نشود .

دم کردن:

حرارت دادن غذا به وسیله آتش بسیار ملایم مناسب برای پختن غذا می باشد به هنگام دم آمدن غذا یک تکه روزنامه یا فریزر روی پلو گذاشته و بعد به آرامی دم می کشد.

تازه کردن ماهی یخ زده :

مقداری شیر پاستوریزه را در ظرفی می ریزیم و ماهی را داخل ظرف می گذاریم تا یخ زدگی آن از بین برود و اینجاست که ماهی به شکل اول خود باز می گردد.

خورشت سوخته :

اگر خورشت به هنگام پختن به ته دیگ چسبید به آن آب اضافه نکنید بلکه قسمت های سالم خورشت را برداشته و در ظرف دیگری بریزید بعد مقدار کمی نمک وادویه به آن اضافه کنید و بگذارید که کمی جوش بیاید تا طعم سوختگی آن ازبین  برود.

اثر شیر برجگر سیاه :

جگر سیاه در ابتدا مقداری سفت می باد و در هنگام خوردن مزه وطعم بدی دارد بدین ترتیب توصیه می شود قبل از اینکه جگر را کباب کنید مقداری شیر به جگر بزنید بعد آن را صرف کنید.

اگر فلفل غذای شما زیاد شد :

اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است چند دقیقه قبل از آنکه غذا را از روی حرارت بردارید آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید و خوب به هم بزنید به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذای شما ازبین خواهد رفت .

بهتر رنگ دادن زعفران :

برای این منظور می توانید یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده ریخته و دو قاشق غذاخوری آب جوش  به آن اضافه کنید و بعد میان برنجی که دم گذاشته ایید بگذارید .

در مورد شیر برنج :

اگر می خواهید شیر برنج شما خوشمزه تر شود برنج را با شیر خیس کنید این کار باعث می شود شیر برنج شما خوشمزه تر شود .

درمورد پیاز داغ :

اگر می خواهید پیاز داغ درست کنید که هم زود سرخ شود هم رنگ آن طلایی شود کمی نمک به پیاز خام خرد شده اضافه کنید .

این دانستنی ها ادامه دارد ................

 

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


خورشت فسنجان
28 تير 1395 ساعت 16:42 | بازديد : 10 | نويسنده : | ( نظرات )
 

مواد لازم : ۱- مرغ ۵/۱ کیلو       ۲- رب انار ۵ قاشق  سوپ خوری

۳- پیاز ۴ عدد     ۴- مغز گردو نیم کیلو     ۵ -روغن ۷ قاشق سوپ خوری

پیاز ها خلال کنید ٬و در روغن کافی سرخ نمایید . مرغ را به به قطعات مناسب تقسیم کنیدوبشویید .سپس انها را سرخ کنید . گردو را چرخ می کنیم  وبا حرارت ملایم تفت می دهیم وقتی رنگ آن تغییر کرد آب لازم را اضافه می کنیم ومدت ۵/۱ در حرارت کم آ نرا می جوشانیم سپس رب انار را به آن اضافه می کنیم .۱۰ دقیقه بعد مرغ سرخ شده را به آن اضافه می کنیم .تا به طور کامل بپزد.یادآوری می کنم که فسنجان وقتی لذیذ خواهد بود که مرغ آن کامل بپزد و نزدیک به له شدن باشد .  

|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0


بک لینک در 580 (وبلاگ و وبسایت) با اتوریتی بالا

منوي کاربري


عضو شويد


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نويسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تبلیغات متنی
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)